Fantasy Liga Tabela

TNation FPL 2019/2020 Titula ostaje kod (QA) kuće

Dragi moji, 

Završena je definitivno najduža ikad, sezona u trenutno najatraktivnijoj fudbalskoj ligi na svetu – Engleskoj Premier ligi. 

Zajedno sa njom, okončana je i najvažnija sporedna stvar najvažnije sporedne stvari na svetu – Fantasy Premier liga.

Za one koji ne znaju o čemu je reč (i mrzi ih da pitaju Google) to je jedna jako bitna stvar za sve nas velike dečake (i poneku devojčicu) koji vole i prate dobar fudbal a uz to imaju i menadžerske aspiracije tj. vole da se igraju selektora. 🙂

 

Kao i svake godine, naša kompanija je organizovala TNation FPL takmičenje.

Prošlogodišnjem šampionu, meni 🙂 je ovo COVID odlaganje baš prijalo, jer sam tako duže uživao u svojoj tituli.

Još od decembra prošle godine mi je bilo jasno da će odbrana titule biti nemoguća misija pa sam do kraja samo ‘uživao u vožnji’ 🙂 i okončao je na koliko-toliko pristojnom 10-om mestu. 

Dok je trajalo trajalo je, elem mi imamo novog šampiona i to takvog da ja iskreno nisam mnogo tužan jer TNation Fantasy titula ipak i dalje ostaje u QA dvorištu.

 

Novi šampion TNation FPL za sezonu 2019/2020 moj kolega i dobar prijatelj Igor Mikša. Čestitam!!!

Fantasy Liga Tabela
TNation FPL 2019/2020 tabela

Igor je prošle sezone bio opravdano odsutan iz lige sa svojim timom, ali moram reći zbog svih saveta koje mi je tad davao, deo moje prošlogodišnje titule je svakako njegov ;).

Ove sezone se očigledno uželeo takmičenja, rešio je da pokaže čime sve raspolaže u svom menadžerskom arsenalu i (ponovo) slavio ubedljivo.

Nije tako izgledalo tokom cele sezone, koja je bila jako uzbudljiva i bez COVID-a. Dosta igrača je pretendovalo na prvo mesto, uključujući i uvek dobrog Sinišu Kresojevića koji је vodio trku u prvoj polovini sezone ali je ipak posustao u finišu i završio kao četvrti. 

 

Kada se sve sumira, Igor je odigrao briljantno onda kad je to bilo potrebno, naročito u ovom ‘COVID-publike-bez’ periodu, i zbog toga je na kraju njegov tim “Show me the Mané” trijumfovao sa skoro 50 poena prednosti nad standardno dobrim timom “Sir Tomy” Miloša Podgorca. Ovaj dvojac je do samog kraja imao dostojnog takmaca u prošlogodišnjem vicešampionu a ovogodišnjem bronzanom timu “Svemir Zeka” Gorana Medenice.

Poseban tribute ide timu “Djuro” i kolegi Đorđu Saviću, zbog kojeg ozbiljno razmišljam da dignem ruke od Fantasy-ja (kao da je to moguće). 

Njegov inventivni pristup ‘skockaj tim i nakon par kola ne diraj ništa do kraja’ mu je doneo fantastično deveto mesto.

Bolji plasman od mog :(. Bravo Đorđe, ubio si me u pojam.

 

Stanje Na Tabeli
TNation FPL 2019/2020, stanje na tebeli

 

 

A ovako je to izgledalo na dodeli žasluženih nagrada

 

 

Uz poštovanje svih preporuka za bezbedno čestitanje, dodeljene su nagrade za osvojena prva dva mesta, dok kolegu Gorana, koji je bio sprečen da se pridruži dodeli, nagrada čeka na sigurnom :).  Još jednom čestitam svima, pobedniku i svim učesnicima. Na kraju krajeva važno je učestvovati 🙂 (tako se ja tešim).

Nova Fantasy sezona je već počela, pa se Bože zdravlja opet vidimo na istom mestu.

Sportski pozdrav

Rade

 

P.S. Iskoristiću ovu priliku da unapred uputim malu molbu mom dragom kumu Filipu Šipki.

Kume, molim te nemoj da koristiš ovo lepo ime za svoj tim naredne sezone, ako ne planiraš da igraš do kraja… gledati to ime na tabeli ovako nisko nije prirodno 😉

Hvala

 

Tnation Fpl 2019/2020, Stanje Niže Na Tabeli
TNation FPL 2019/2020, stanje niže na tabeli

 

Scroll to Top