Tnation Fantasy Liga

TNation Fantasy liga

Završena je još jedna sezona engleske “Premier lige”, a samim tim i planetarno popularnog “Fantasy Premier League” takmicenja. Igri koja je zaludela planetu nije odoleo ni “TNation”, pa smo za naše zaposlene organizovali “TNation fantasy ligu”. Učesnici su se borili za prestiž i vredne nagrade, medu kojima su “GoPro” kamera za pobednika, za drugoplasiranog “Samsung Gear Vr”, a za trećeplasiranog Power bank uređaj.

Ove sezone za nagrade se borilo cak 34 igrača, bezmalo trećina od ukupnog broja zaposlenih. Nakon 38 kola kalkulisanja i taktiziranja konačnu pobedu odneo je Java developer Stefan Radojčić sa svojim timom “Synectis”. Stefan ne samo što je bio šampion naše lige, već je na kraju zauzeo 1.449. mesto u konkurenciji od skoro 6 miliona menadžera iz celog sveta, što njegov uspeh čini još većim. Borba do samog kraja vodila se sa generalnim menadžerom Milošem Podgorcem sa i njegovim timom “Sir Tomy”, a pratio ih je tim “Baksuzi” Predraga Janjića, mladog Android praktikanta.
Nakon prvih nekoliko kola na vodećim pozicijama izdvojili su se Stefan i Miloš. Međutim, neizvesnost nije dugo trajala, jer je Stefan vodio svoje “Synectis”-e poput Pepa Gvardiole i vrlo brzo zaseo na tron, koji do samog kraja nije prepuštao.

Čestitamo Stefanu na tituli i očekujemo još veći odziv sledeće sezone!

Scroll to Top